Lekker! Roze frozen yoghurt bars

14 oktober is het Nationale Groente- en Fruitdag en dat vieren we met deze heerlijke frozen yoghurt bars! Krijg jij om vier uur ’s middags ook altijd zo’n trek? Neem een Ga Voor Kleur Break en snack je dip eruit met deze prachtige én heerlijke frozen yoghurt bars. Dat wordt genieten!

Ingrediënten

Voor 4 personen
62,5 gram fruit per portie

300 ml halfvolle yoghurt
100 g frambozen
100 g aardbeien, in plakjes
50 g blauwe bessen
7 el grove havervlokken
1 el kokosrasp

Bereidingswijze
Houd van de havervlokken een eetlepel apart. Meng de rest van de havervlokken en de helft van het fruit met de halvolle yoghurt.
Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en giet hier het yoghurtmengsel op en smeer dit uit tot een plak.
Strooi de overgebleven havervlokken en kokosrasp er overheen en verdeel de rest van het fruit over het yoghurtmengsel.
Zet de frozen yoghurt bars minimaal 3 uur in de vriezer.
Snijd het geheel in repen of breek het in grove stukken!

Receptcredits: Nationale Groente- en Fruitdag

Het bericht Lekker! Roze frozen yoghurt bars verscheen eerst op Plantaardig.org.