Bludrop thermofles van Tefal

Met de Bludrop thermofles van Tefal geniet je keer op keer van warme koffie of thee. Deze isoleerfles houdt je drank urenlang warm, alsof het net vers is gezet. Dankzij de slimme Quick-Press 360° dop kun je eenvoudig vanuit elke hoek drinken, met slechts één druk op de knop. Geen gedoe, alleen genieten. Bovendien is de fles 100% lekvrij, dus je kunt hem zorgeloos meenemen waar je ook gaat. Of je nu onderweg bent of even een pauze neemt, met de Bludrop thermofles blijft je koffie altijd op temperatuur.

De robuuste fles is met zijn slanke, ergonomische design zo mooi dat je hem graag als sieraad overal mee naartoe neemt. Ideaal voor onderweg, in je rugzak of sporttas, in de trein of de auto. Hij past perfect in alle standaard bekerhouders. Natuurlijk ook heel geschikt voor theedrinkers, thuis of op kantoor.

Herbruikbare fles
De herbruikbare fles is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal met een comfortabele siliconen hoes (Sleeve) of poedercoating (Basic). Hij is licht van gewicht en ontworpen voor mensen die vaak onderweg zijn. En houden van mooi vormgegeven materialen.

De drinkfles heeft een uitstekende vacuümisolatie en de roestvrijstalen body is perfect voor alle soorten dranken. Hij houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot wel 24 uur koel. De Bludrop is 100% vaatwasmachinebestendig, voor perfecte hygiëne en moeiteloos schoonmaken.

Informatie
De Bludrop drinkfles van Tefal is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren die passen bij elke stijl. Er zijn 2 uitvoeringen: Basic en Sleeve. En 2 verschillende maten: 0,5L en 0,7L. Consumentenprijs vanaf € 28,49. Informatie: tefal.nl.